Trein. Bus. Regiotaxi.

etappe 24:  Montfort - Sittard

  

Tussen deze beide plaatsen reist u met de bus van Montfort (halte Markt) naar treinstation Echt en vandaar verder met de trein naar Sittard.

 

 

Vanuit Montfort vertrekt Veolia buslijn 80 (richting Susteren) op werkdagen om x.56 uur uit Montfort en is om x.10 uur in Echten bij het station. 6 minuten later vertrekt hier de trein naar Sittard. Na 10 minuten bent u dan in Sittard. 

Op zaterdag rijdt lijn 80 ook ieder uur, maar vertrekt dan een paar minuten later om x.59 uur. Ook dan is er een directe (krappe) overstap op de trein.

Op zondag vertrekt bus 80 om x.29 uur. Ook dan is er een krappe overstap in Echt en kunt u bij een gehaalde aansluiting een half uur later in Sittard zijn.

 

In de tegenrichting vertrekt de trein op werkdagen om x.04 uur uit Sittard en u bent na de overstap in Echt op lijn 86 (richting Montfort) na ongeveer 40 minuten in Montfort.

Op zaterdag vertrekt u ook om x.04 uit Sittard, maar stapt u in Echt over op lijn 80. De reistijd is dan in totaal ongeveer 35 minuten.

Op zondag vertrekt u om x.34 uur uit Sittard en stapt u in Echt over op lijn 80. Ook dan is de reistijd ongeveer 35 minuten. 

 

 (Deze pagina is bijgewerkt op 16 november 2014)