Trein. Bus. Regiotaxi.

etappe 17: Millingen - Groesbeek

 

Tussen deze beide plaatsen is geen directe verbinding met de bus of de trein. U kunt met de bus met overstap in Nijmegen reizen of direct reizen met de stadsregiotaxi.

 

 

Breng buslijn 80 vertrekt op werkdagen om x.09 uur uit Millingen (halte gemeentehuis). Op zaterdag vertrekt de bus 1 minuut eerder, op zondag 1 minuut later. De rit naar Nijmegen duurt ongeveer 40 minuten. Na overstap van ongeveer 10 minuten vertrekt stadslijn 5 naar Groesbeek. Deze rit duurt ruim een kwartier en komt rond x.15 uur aan in Groesbeek (halte Centrum). De totale reis duurt daarmee ongeveer 70 minuten. Op zondag is de overstap op lijn 5 en de rijtijd van beide lijnen iets korter en is de reistijd ongeveer een uur. Op maandag t/m zaterdag vertrekt lijn 80 ook rond x.39 uur uit Millingen en is de verbinding dus twee keer per uur mogelijk.

 

In de tegenrichting vertrekt lijn 5 op maandag t/m zaterdag rond x.10 en x.40 uur uit Groesbeek. De reistijd is in deze richting iets langer en ook de overstap iets ruimer, waardoor de totale reistijd ongeveer 1 uur en 20 minuten bedraagt. Op zondag vertrekt lijn 5 rond x.30 uur uit Groesbeek en met overstap van 32 minuten zou reistijd dan anderhalf uur zijn. U kunt ook de bus van x.00 uur uit Groesbeek nemen, maar overstap op lijn 80 is dan met 2 minuten (te?) krap, maar misschien is in overleg met de chauffeur de aansluiting te regelen.   

 

U kunt voor deze etappe ook gebruik maken van de stadsregiotaxi (www.stadsregiotaxi.nl). U reserveert uw rit minimaal 1 uur vooraf op telefoonnummer 0900 - 734 46 82 (€ 0,10 cent per minuut).

 

 

Deze reis kost ongeveer € 4,60 bij gebruik van de ov-chipkaart (leeftijdskorting ouderen € 3,15).  

 

 (dienstregeling en tarieven ingaande 1 januari 2013)