Trein. Bus. Regiotaxi.

etappe 14: Vorden - Zelhem

 

Tussen deze beide plaatsen is geen directe verbinding met trein of bus. Op werkdagen kunt u twee keer per uur de trein vanuit Vorden naar Ruurlo nemen en dan met lijn 23 naar Zelhem reizen. Deze reis duurt dan ongeveer een half uur. In het weekend is de aansluiting in Ruurlo slecht en duurt de reis een uur. 

 

Op werkdagen vertrekt de trein om x.15 en x.45 uur naar Ruurlo en daar is een directe aansluiting op lijn 23 naar Zelhem. In de omgekeerde richting vertrekt bus 23 om x.14 en x.44 uur uit Zelhem naar Ruurlo.

In het weekend vertrekt de trein om x.15 uur uit Vorden naar Ruurlo. De overstaptijd is dan maar liefst 35 minuten op bus 23 naar Zelhem. In de tegenrichting vertrekt bus 23 om x.14 uur naar Ruurlo, de overstap op de trein naar Vorden is dan zelfs 40 minuten.

 


Met trein en bus via Ruurlo kost de reis in totaal ongeveer € 4,39 per persoon. Door de slechte aansluiting in het weekend kost de reis dan € 5,26 per persoon. U betaalt dan opnieuw een opstaptarief, omdat het ov-chipkaart systeem deze reis dan als twee reizen ziet.

 

(Deze pagina is bijgewerkt ingaande 10 november 2014)