Trein. Bus. Regiotaxi.

etappe 13: Laren - Vorden

 

Er is geen directe verbinding per bus of trein tussen beide plaatsen. Op werkdagen reist u met Arriva buslijn 54 tussen Laren en Zutphen (NS) en met de trein tussen Zutphen en Vorden. Deze reis duurt ongeveer drie kwartier. U kunt ook gebruik maken van de combinatie lijn 56, lijn 23 en trein via Ruurlo. Deze verbinding is ook in het weekend mogelijk en duurt ongeveer een uur.

 

Deze etappe is geschikt om vanaf uw huis met openbaar vervoer te doen. U reist via station Deventer met bus 56 naar Laren (alle dagen) en vanaf Vorden reist u via Zutphen weer terug naar huis (of omgekeerd natuurlijk).

 

 

Bus 54 vertrekt op werkdagen om x.03 uur uit Laren (halte Dorpsstraat) en met overstap van 6 minuten in Zutphen bent u met de trein vervolgens 42 minuten later in Vorden. In de tegenrichting vertrekt de trein om x.15 uur uit Vorden en ook dan bent u na overstap van 6 minuten in Zutphen na 42 minuten in Laren. 

 

In het weekend neemt u vanuit Laren ieder uur om x.18 uur eerst bus 56 naar Borculo, dan bus 23 naar Ruurlo en daar de trein naar Vorden. Deze reis duurt iets minder dan een uur. In de tegenrichting vertrekt de trein ieder uur om x.15 uur uit Vorden richting Ruurlo.  

 

 

Tussen deze beide plaatsen kunt u ook gebruik maken van de regiotaxi Gelderland-IJsselstreek. U reserveert uw rit minimaal 1 uur voor vertrek op telefoonnummer 0900-0276 (lokaal tarief). De kosten zijn afhankelijk van eventueel ov reisadvies van de taxicentrale. Voor meer informatie: www.regiotaxigelderland.nl.

 

 

De reis met lijn 54 en trein kost vol tarief ongeveer € 5,31 per persoon. De reis met bus 56, bus 23 en trein via Ruurlo kost vol tarief ongeveer € 6,34 per persoon.

 

 

(Deze pagina is aangepast ingaande 1 januari 2014)