Trein. Bus. Regiotaxi.

etappe 12: Holten - Laren

 

Dienstregeling ingaande december 2013. Tarieven ingaande 1 januari 2014. Tussen deze beide plaatsen reist u zonder overstap met syntus buslijn 54. De bus vertrekt uit Holten (halte Station NS) op maandag t/m zaterdag om x.47 uur. Vanuit Laren (halte Dorpsstraat) vertrekt de bus van maandag t/m zaterdag om x.56 uur. De rit duurt ongeveer een kwartier en kost met de ov-chipkaart ongeveer € 2,55 per persoon.

 

Op zondag is er geen directe verbinding tussen beide plaatsen en dient via Deventer gereisd te worden. U reist dan met de trein tussen Holten en Deventer en buslijn 56 tussen Deventer en Laren. De reis duurt in beide richtingen bijna 5 kwartier vanwege een slechte aansluiting in Deventer. De rit met trein en bus kost € 7,26 per persoon.

 

Op zondag kunt u dus ook goed met de trein naar Holten reizen als u daar wilt starten met lopen en op de terugweg met bus 56 via Deventer weer naar huis reizen. Dat kan natuurlijk ook in omgekeerde richting.

 

Ook kunt u gebruik maken van de regiotaxi om van Holten naar Laren (of omgekeerd) te reizen. Voor deze verbinding maakt u gebruik van regiotaxi Gelderland-IJsselstreek. U reserveert uw rit minimaal 1 uur voor vertrek op telefoonnummer 0900-0276 (lokaal tarief). De kosten zijn afhankelijk van mogelijk ov-reisadvies van de centrale. Voor meer informatie: www.regiotaxigelderland.nl.