Trein. Bus. Regiotaxi.

etappe 7: Sleen - Coevorden

Tussen deze beide plaatsen is geen directe verbinding met bus of trein mogelijk. U zou daarom ook voor de regiotaxi kunnen kiezen. De reis met trein en bus via Emmen duurt wat langer dan met de regiotaxi, maar is wel de helft goedkoper.

 

 

In dit gebied rijdt de regiotaxi Zuidoost-Drenthe. U reserveert uw rit minimaal 1 uur voor vertrek op telefoonnummer 0900 - 5000 843 (lokaal tarief). U reist van station Coevorden naar adres Brink 8 in Sleen of vice versa. De prijs voor deze rit is deels afhankelijk van het aantal passagiers, maar bedraagt iets minder dan € 10,00 per persoon. 

 

 

Dienstregeling en tarieven ingaande 5 januari 2014. De Arriva trein vertrekt om x.00 uur uit Coevorden en is een kwartier later in Emmen. Hier vertrekt Qbuzz lijn 21 om x.31 uur richting Assen en is rond x.48 uur in Sleen (halte Boelkenweg). De totale reis duurt dus ongeveer drie kwartier. Vanaf Sleen vertrekt de bus om x.12 uur naar Emmen. De aansluitende trein vertrekt om x.38 uur en rond x.56 uur bent u dan in Coevorden. Deze reis kost met de ov-chipkaart ongeveer € 5,73 vol tarief enkele reis.